PS I LOVE YOU

Filmen PS I Love You, och musiken som ständigt dyker upp i den, är helt helt underbar. Gå och se den, ni  som inte redan gjort det. Kan verkligen  rekommendera den . Själv grät jag massor. :)




Gratisprov

Fick tips från Salladens blogg om att man kan beställa hem ett gratisprov av Blinc Mascara här
Tackar Salladen för tipset :)


några tips

 Torra Läppar - "peela" läpparna försktigt med en mjuk handduk eller en tandborste efter duschen. Smörj sedan in med ett vårdande läppbalsam. Min favorit är Eucerin lip repair - från Apoteket.

Torrt Hår - Mosa banan och droppa i lite mandelolja och massera in i håret. Skölj efter en stund ut med vatten (jag har hört om sodavatten men varför :S) Schamponera sedan och avsluta med ett återfuktande balsam.

Hoppas dessa fungerar lika bra för er :)


inredningshjälp

Sitter och klickar runt och försöker hitta bra inspiration till min nya lägenhet. Shit jag flyttar ju snaart. :) Väggarna är vita, lite mer åt det gråvita hållet, och en vägg ska målas (killen som bodde där har nämligen skitat ner den genom att ha suttit med fötterna mot väggen, Hur kommer man på något så dumt?) Frågan är nu vilken färg jag ska välja.

Vad skulle passa som fondvägg till en vit/vitgrå lägenhet?
Tycker ni inte att det här ser mysigt ut?
Hjälp mig :)



ny makeup och höststart

Efter nästan en hel sommar av "bloggvila" ja jag vet ju inte vad annat jag kan skylla på än att bloggen fick sig ett rejält sommarlov, så känns det som att det är dags att äntligen ta tag i allt igen. En nystart såhär på höstkanten känns som ett bra steg för bloggen och ett bra steg för mig som faktiskt ska fylla den med diverse meningsfulla - läs, mindre meningsfulla - ting.

Dessutom har bloggen fått sig en helt ny make up, helt olik den förra som var rosa och väldgt gullig. Nu blir det i stället höstmörkt och rockersvart som egentligen passar mig mycket bättre.

c ya. ♥


RSS 2.0