cashback.

Filmen vi såg igår hette Cashback. En annorlunda film, söt och mysig samtidigt som den var väldigt djup och allvarlig. Svårt att förklara (: Filmen är en omskriven version av en oscarsnominerad kortfilm, vilket kanske klargör varför den inte känns som en "vanlig" kärleksfilm.

Till en början blev jag lite besviken, eftersom det inte var en sådan skönt "iq-befriad"  ingen "lutasigtillbakaochbaramysa-film". Men efter ett tag upptäckte jag skönheten med filmen, alla dess särdrag från andra filmer, den välskrivna historien och alla karaktärer i filmen var så speciella och sköna. Sedan var det grymt mycket sexinfluerat i filmen, vulgärt och öppet, men på ett stilfullt sätt. Inget billigt över det alltså.

Killen i den här filmen lär sig att pausa, stanna tiden och leva i en pausad värdl där allt och alla står still i utrymmet mellan två sekunder. Vackert och poetiskt tycker jag.

"Om du inte stannar upp för ett ögonblick så kanske du missar det..."


Tips: Lockar med plattång

För er som vill veta hur man lockar håret med en plattång har jag lagt upp den här youtube-filmen.
Hoppas att den kan vara till nån hjälp. ♥



nicole richie

Mina planer för dagen blev helt omskakade när jag skulle bege mig iväg till stan förut. Tydligen har östgötatrafiken infört sommartider och plockar då bort alla tåg utom ett som de låter rulla en gång i timmen.. suck Så jag ställde in allting som jag hade tänk göra och begav mig hem igen för att spendera dagen här, och framför tv-n med varm choklad och en mysig film och bara lyssna på regnet som faller mot fönsterglaset utan att själv bli det minsta blöt. 


(jag vet bilden är inte direkt ny, men otroligt vacker.)


asos

Klickade mig in på Asos hemsida och fann dessa tre underbara klänningar. Blev speciellt kär i den blåa i mitten. ♥


halvlek

Nu är första halvleken slut i fotbolls EM Sverige mot Ryssland. Det går väl sådär.. vi ligger under med ett mål och Ryssland äger spelet, förutom sista kvarten då vi faktiskt fick lite öppningar och spel. Great, nu är det bara på att hoppas att stämningen håller i sig. :)


Fotbolls Em

Fotbolls Em ikväll, klart jag ska se Sveriges match mot Ryssland.
Ska du?


colour me

I morgon har jag bokat tid för ögonfransfärgning. jag har aldrig gjort det förut men det verkar som en bra investering till sommaren, ingen risk för att mascaran smetas ut av vatten alltså. Dessutom känns det  skönt att ha lite färg på ögonfransarna utan att behöva ta till smink, (jag har i vanliga fall ljust ljust bonda så de syns inte så mkt alls).


volym tack

Har nyligen införskaffat den så omtalade Osis Dust it. Jag hann bara testa lite i morse som hastigast men om någon har erfarenhet av den får gärna skriva vad ni tycker om den. :)


it seems like such fun

Dagens Låt:

Jet - Look what you´ve done

(Klicka för att höra låten)♥


eftermiddagsyra

Jag kom precis hem från stan och känner mig ganska sliten. Skönt är det i alla fall att jag fick en hel del gjort. Överraskande nog blev jag stoppad inne på Karamello där jag fick agera kund på ett foto samt bli intervjuad för en tidning. Sådant är roligt ibland. :)

Köpte även ett par jeans på Bik Bok, som jag ska visa er senare. Här är i alla fall kjolen jag nämnde tidigare. ♥


mera ordning

Tänkte att det är dags attbörja fylla i min nya kalender. Hittade en snygg och stilren på Bokia för ungefär en hundring.
Äntligen kan jag verkligen ha koll på födelsedagar och annat viktigt. ^^


mary-kate och ashley

God Morgon
Jag vaknade som vanligt långt innan klockan ringde och otålig som jag är så gick jag gupp fast alla andra verkar sova. Det är ändå rätt skönt att inte sova bort hela förmiddagen, speciellt nu när jag vill ta vara på dagarna under min sista lediga vecka.

Ska skriva klart mitt CV nu för senare ska jag bege mig till stan och söka jobb och äta lunch med Jesper.


illa

http://www.tjuvlyssnat.se/

En ung, kvinnlig expedit håller på att hjälpa en medelålders kvinna. Utanför provrummet står en annan medelålders kvinna och väntar på sin tur.
Kvinna 1: Tycker du verkligen inte att de här bikinitrosorna sitter för tajt?
Expedit: Nej, tänk på att de får verkligen inte vara för stora eftersom de töjer sig i vattnet, och det blir ju inte så roligt ifall trosorna skulle åka av.
Kvinna 2 (utbrister glatt): Eller så blir det jätteroligt!

haha, jag är trött. det är nog därför jag har så dålig humor just nu.^^

beauty

Dagens Bild - Lindsay Lohan

Hon har så grymt vackert hår. ♥


räknar ner dagarna

Det här är min sista lediga vecka innan sju veckor med jobb tar över mitt liv. Men det känns bra, jag får pengar, och slipper pendla den här sommaren tack vare mitt körkort. Men som sagt, den här veckan njuter jag av varje minut och vil spendera så mycket tid med Jesper som möjligt, för sedan kan vi bara ses på helgerna.


bra förvaring

Idag bjöd farmor mig på fika på ett café vid Tannefors slussar. För en gångs skull, (ja jag är bortskämd av värmeböljan vi hade) så blev det härligt varmt och vi kunde sitta och spegla oss i solskenet. Senare promenerade jag längs kanalen till stan och hela vägen ut till Tornby som ligger en bra bit utanför stan, och köpte en vit-blå-blommig kjol på Gina tricot. Jättesöt. ♥

På Jysk inhandlade jag de här söta korgarna, tänkte ha mina underkläder i dem så det kan bli nån ordning på garderoben någon gång ;).


vaknar

God morgon alla.
Jag har varit vaken sedan klockan sex och Jesper sover fastän jag har försökt väcka och få upp honom på alla möjliga sätt. Jag är absolut en morgonmänniska och blir rastlös på sekunden som någon nämner "ligga kvar en stund till". Så därför måste jag fundera ut något som verkligen får upp honom ur sängen för nu vill jag ha frukost. ^^



fredag den trettonde

Vad ska man säga, champagnefrukost och foto i trädgårdsföreningen halv sju på morgonen, tog ett tag att smälta att man skulle ta sig upp halv fem men det gick... Sedan bjöd lärarna oss på vanlig frukost i i skolan, med den osagda anledningen att vi inte skulle verka alltför onyktra under avslutningen ;).

Klockan tio samlades rekordmånga människor i skolans aula och det blev ett väldans liv i två timmar där det sjöngs, spexades och hölls tal i de få tysta stunderna som vi studenter inte skrek, sjöng och tjoade.
Utspring, studentsång och vagnåkning genom Linköping fyllde resten av förmiddagen och sedan begav vi oss till Lambohov för mottagning där släkten väntade.

Sista timmarna innan kvällens fest och middag spenderade jag hemma hos Jesper där jag helt utmattad somnade i sängen. Svårt att ta sig därifrån sedan kan jag lova. Trerättersmiddagen hölls på en grekisk restaurang mitt i stan och jag, som många andra i klassen, orkade inte äta mycket alls, fyllda av mat och tårta sedan lunch.

Kvällen började sedan med fest och alkohol. Vita mössor och poliser färgade Linköpings gator och allt var helt helt underbart.

På bilden ser ni mig och min underbara kusin, Annabel.


äntligen

För vi har tagit studenten...

Grym dag igår, helt sjukt att tre år har gått så fort. Med kramar, slutbetyg och glädje rusade vi ut i världen med frihet i lungorna. Ändå är det skrämmande, nervpirrande och samtidigt helt helt underbart.

För vi har tagit studenten...
Mig får ni aldrig tyst på.♥


It just takes som time

Dagens Låt:

Jimmy Eat World - The Middle

just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough
For someone else

mästerkocken

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hit så att vi kan äta middag och se på HipHip hela natten. Känner mig ganska rastlös men försöker fortfarande hitta på massor med ursäkter till varför jag inte ska gå ner och börja med maten i förväg, tycker det är så tråkigt att laga mat själv. Jag skulle säkert råka tappa i ett helt paket smör eller glömma saltet och det går ju inte för sig... ^^


ursäkta... din gylf är öppen

Känner du någon som har problem med öppen gylf? Bluebox säljer en "zipholder" som ska hålla gylfen uppe.

Jag ställer mig frågan, Hur långt kan människan gå med sina påhitt? ^^



bittersweet

Det är tufft att söka jobb, anar redan stressen att stå där utan något under fötterna och jag fasar för hösten då jag antingen jobbar eller fortsätter söka. Skönt är det i alla fall att ha student och sommarjobb framför sig. Men hösten, den känns mest motigt och tung. Kanske borde jag se det mer som en utmaning, för på något sätt brukar det alltid lösa sig.♥


lilla ego, sitt still

I gather all the courage and the hate
Little ego goes wild
And my voice broke I finally reached
that age
I was cruel as a child
If this feeling that remains is not mine
then it´s something new
Maybe my brilliance shining through

Det är nedräkning till Vernisagen för vår Kent-fans-utställning. Du&Jag Kent som vi har skapat på Östergörlands Länsmuseum. Före detta bandmedlem Martin Roos, manager för Kent, ska inviga det hela i morgon. Jag är sjukt exalterad, kommer inte kunna sova ikväll. ♥

Den här känslan som Jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du...

hemmaspa

Här är ett recept på hemmagjord peeling.

Blanda 1/2 dl strösocker med 2 tsk olivolja ochoch 2 tsk mjölk till en fin créme.
Skrubba hela kroppen och skölj bort med varmt vatten. För mjukhet och lyster, smörj in med en fuktgivande kräm efter duschen.


fotboll

Fotbollsmatchen igår var grym och eftråt sov jag bättre än någonsin. Hm, samband?
Nu längtar jag till matchen på lördag, Sverige - Spanien. Peppar sjukt mycket.

Någon mer som följer EM?


solsting

Inte lika varmt ute idag men en och annan solstråle ska jag nog lyckas absorbera innan dagen är slut. Längtar efter att få åka och bada men det verkar inte som det blir tid över till det alls trots att jag inte går i skolan den här veckan. Hur  går det ihop...?


frisörfobi

Tisdag idag och jag ska snart bege mig till frsören för en välbehövd tillfixning av det som inte längre kan kallas frisyr. Har levt i flera år med frisörfobi och fasat inför besöken varje gång. Men idag känns det som att det bara kan bli bättre, annars skulle jag nog ha varit skräckslagen vid det här laget och försökt krypa tillbaka ner under täcket och känna mig febrig och ynklig.


wake up

Inledningstexten är fin i den här låten.

Neverstore - Stop waiting

I don't know if you should go on like this
Wake up move on, stop pretend you don't exist

In the end life's all that you've got



jordgubbssmak

Eftermiddagen spenderades idag i domkyrkoparken tillsammans med S och H. Vi var försedda med jordbubbar, skugga och en hel hög omskakande fylleistorier. Det var riktigt trevligt, och riktig sommar. ♥


innocence

Försöker hitta lite ny bra musik men vet inte riktigt vart jag ska leta. Bläddrar mycket på youtube. Framför mig hade jag för tre sekunder sedan en hel klase vindruvor. Nu är plösligt alla borta. Jag förstår inte hur...? ♥


Födelsedag och Bal

I lördags dansade Jag och Jesper bal tillsammans med ett stort antal andra linköpingsstudenter. Det var helt underbart varmt (behöver kanske inte tillägga att värmen nästan blev för mycket under själva dansandet). Sedan blev det picknick med jordgubbar, vin och pannkakor i Trädgårdsföreningen. Hela vägen genom stan skulle vi gå rännstensmarschen med ena foten på trottoarkanten och den andra på vägen, lite tungt i musklerna blev det allt :P.
Kvällen fylldes med trerättersmiddag, underhållning och födelsedagssång för mig :) och fortsatte med fest och dans och ett grymt mysigt hotellrum . En av de bästa födelsedagar man kan ha. ♥

Hår & Smink fixade min frisör hela förmiddagen innan fotograferingen. Längtar tills vi får hämta ut bilderna. ^^


dags för beach :)

Det är helt underbart varmt ute och jag ock Mimi ska snart hoppa in i bilen och åka och bada. ♥
Först ska jag bara göra i ordning lunch och sen far vi.


one earth

Det här halsbandet tillhör smyckeskollektionen One earth som ges ut av svenska House of natalia. One earth symbolen består av den klassiska fredsymbolen och livets träd och budskapet är en värld, en fred.

Fin tanke tycker jag.


brownie

Nu luktar hela jag brun-utan-sol. Inte så jättemysigt men det försvinner om ett tag hoppas jag. Dessutom är jag lite glittrig över hela kroppen eftersom den vanliga Sunkissed tyvärr var slut. Men det blir nog fint ändå, annars kan jag alltid ta jobb som discoboll. ♥

Sitter förövrigt och skriver mitt sista Kemi-arbete där jag fördjupar mig om GHB, ganska intressant det här med droger, men usch vad hemskt egentligen. Never been there and never will.

thpills1.jpg pills image by kiraa_x333drugs.jpg dead. image by TicklemeMoMo.

en timme en minut

En blommig årstid helt enkelt. ♥


doftämnen

Min nya parfym doftar helt underbart. Det var Jesper som började tjata om den och han hade rätt, jag blev helt förälskad.♥
Skönt också att veta att ens pojkvän gillar den. Då kan jag spraya lite på hans tröja och låta honom riktigt längta efter mig ;)

Parfym av DKNY.



ja tack.

söta klänningar från Asos.

Lipsy Silk Tie Strap Corsage Detail Tiered Babydoll DressASOS Lace Tiered Bandeau Dress

success

Ska bege mig till skolan nu. En så kallad "frivillig" lektion i hantverk. Det är inte mitt starkaste ämne precis. Kan inte ens räkna hur många träplankor jag har sågat och borrat sönder, suck.
Men idag ska jag tvinga Jesper att hjälpa mig. Hej Mvg. ;P


Min mentor ringde precis och berättade att jag FÅR välja bort hantverk, när jag frågade förra veckan sa tre lärare (en av dem rektorn) att jag inte fick göra det. Bra jobbat skolan. Nu ska jag åka och fixa mitt betyg ändå.

angels

Sitter och pluggar engelska. Nu är det den absolut sista veckan med skolarbeten av mina tre år i gymnasiet. Sen är jag färdig, finito. * segerdans framför datorn*

Det ska firas med födelsedag, bal och student.
underbart. ♥


shopaholicmamman

Jag är med och tävlar om en Sony Cyber-Shot digitalkamera i färgen rosa, 7,2 MP..Värde 1795:-.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen. :)

s


when we shut our eyes

nu blir det sängen, känns lite tomt utan Jesper som sovit här hela helgen, men det ska nog gå bra.Hm ;)
sweet dreams ♥



Try to Hide it with a lie

Jag har en sak att bekänna. Jag har bränt solen. Blivit bränd. Skållad. ROSA.
Nej, inte så farligt men vad ska man göra när ens pojkvän kan bli hur brun som helst bara han ler mot solen och man själv antingen mest liknar något i ett mjölkpaket eller en rosa korv. ;P

Så var glada alla ni som kan gå ut och sola, själv tänker jag pröva lyckan med nya sun Kissed. Hör ni inte hurunderbart det låter? Solkysst, kan det bli bättre? ^^


velvet

Idag hade vi inga lektioner i skolan vilket betyder en helt underbar dag med Jesper ♥ Vi inledde dagen med Fawlty Towers som ibland blev så pinsamt jobbigt att jag fick gömma mig bakom Jesper för att slippa se. ^^



Sedan spenderade vi dagen på stan, halverade min kontosumma och åt glass i solen. Vi bokade hotell med spa och eget badkar till balnatten på lördag, räknar ner dagarna, helt sjukt vad tiden går fort. Det känns inte alls längesedan som vi snubblade runt och svor åt de nya kombinationerna. ;)

Till sist fösvann Jesper iväg och ville inte berätta varför. ♥
-Hm jag gissar att det har med min födelsedag att göra ^^

RSS 2.0